links for 2010-04-12

 • Tiedon johtaja Jukka Mannermaa myöntää, että vikaa oli tietojen tallentamisessa ja algoritmeja laskevassa ohjelmistossa. Osa virheistä johtui inhimillisistä tekijöistä. Tietoja syöttänyt henkilö oli tehnyt pari virhettä.

  – Ohjelmisto pyöristi luvut väärinpäin. Näin puolueiden saamiksi äänimääriksi tuli yli sata.

  Tieto korjasi viat keskiviikkona.

  – Tällä järjestelmällä ei ole mitään tekemistä Tiedon valtakunnallisen ääntenlaskennan kanssa, Mannermaa korostaa.

 • "Earlier today I was asked if I might participate in an SAP management Q&A via video. My Skype/ooVoo video connections are poor. Kudos to SAP for asking. That’s ballsy. Instead, I thought I would put my initial questions into the public domain…accompanied with some @gapingvoid goodness.

  Disclosure: All the @gapingvoid pics are taken from prints I have bought from Hugh MacLeod. It seems appropriate.!

 • Practice these tips when you train … and remember: Pain is temporary, winning is forever.
  (tags: skating pain tips)
 • "Luisteluklinikka tarjoaa ammattimaista luisteluvalmennusta. Monipuoliset harjoitteet on kehitetty parantamaan taitoja kaikilla luistelun osa-alueilla. Luisteluklinikan valmennus soveltuu erinomaisesti eri lajiryhmille mm. jääkiekko, pikaluistelu, ringette, short track, jääpallo, kaukalopallo ja rullaluistelu. Pystymme tarjoamaan valmennusta ympärivuotisesti, aina jääharjoitteista kuivaharjoituksiin.
  "
 • Apple reports that on the first day they sold more than $150,000,000 worth of iPads. I can't think of a product or movie or any other launch that has ever come close to generating that much direct revenue.

  Are their tactics reserved for giant consumer fads? I don't think so. In fact, they work even better for smaller gigs and more focused markets.